Cosmo Scooter

Venda i Lloguer de scooters elèctrics ortopèdics i cadires de rodes a Barcelona des de 2006

MOLT IMPORTANT: Abans de visitar-nos truqui al 690 845 574 (Podem estar lliurant o recollint material). Atenció telefònica: de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30; Dissabtes de 9:00 a 13:00. Passatge Maiol, 1 Barcelona (MAPA) al costat de la Sagrada Família.

Cadira de rodes elèctrica R300

Suspensió en les 6 rodes

Longitud: 78 cm (sense reposapeus) / 100 cm (amb reposapeus)
Amplada: 61 cm
Pes màxim de l'usuari: 136 kg
Pes del vehicle: 81 kg
Autonomia de fins a 30 km (en pla) amb bateries totalment carregades.
Velocitat màxima: 7 km/h
2 Bateries de 35 amp.

La suspensió independent en les sis rodes esmorteeix els impactes per a una conducció confortable i suau. També ajuda a mantenir la posició horitzontal de la persona i proporciona una màxima tracció en qualsevol situació. La cadira R300 de tracció central gira sobre el seu propi eix, oferint un radi de gir realment reduït de només 51 cm. Això unit a les dimensions compactes de només 61 cm d'amplària, facilita el moviment en espais reduïts. Amb el sistema de tracció central, l'eix de gir de la cadira coincideix amb el de la persona. D'aquesta forma els moviments de la cadira són molt senzills i fàcils d'intuir. Això la converteix en una cadira perfecta per a usuaris amb capacitats limitades o amb poc control de membres superiors. Disponible en 2 colors: vermell i turquesa.

R300
R300
R300
R300
 

IMPORTANT: Punts a tenir en compte abans de comprar una cadira de rodes elèctrica.
1.- Asseguri's que el portal de la seva casa és totalment accessible per a aquest tipus de vehicles per a això no ha d'haver-hi cap graó o com a màxim un de 3 cm d'altura.
2.- Haurà de disposar d'un lloc per guardar la cadira de rodes, ja sigui en la porteria o a la seva casa.
3.- Mesurar bé l'ascensor (des de dins i amb les portes tancades) per comprovar que el vehicle cap sense haver de desmuntar-ho. És molt important que pugui entrar i sortir de l'ascensor fàcilment, sense necessitar ajuda d'uns altres, perquè aquests vehicles compleixin la seva funció de donar-li independència i mobilitat.
4.- Tingui un endoll prop d'on guardi la seva cadira de rodes per poder-la carregar fàcilment.
5.- Asseguri's de comprar una marca de cadira de rodes que disposi de recanvis i de mecànics en cas de reparacions.