Cosmo Scooter

Venda i Lloguer de scooters elèctrics ortopèdics i cadires de rodes a Barcelona des de 2006

MOLT IMPORTANT: Abans de visitar-nos truqui al 690 845 574 (Podem estar lliurant o recollint material). Atenció telefònica: de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30; Dissabtes de 9:00 a 13:00. Passatge Maiol, 1 Barcelona (MAPA) al costat de la Sagrada Família.

Lloguer de cadires de rodes i scooters elèctrics a Barcelona.Cosmo Scooter és una empresa dedicada al lloguer i venda de scooters elèctrics i cadires de rodes elèctriques i mecàniques. El nostre objectiu és oferir scooters elèctrics i cadires de rodes eficaces per a persones amb mobilitat reduïda.

Molta gent pateix diferents tipus de complicacions físiques o es fatiguen. Per això Cosmo Scooter ofereix scooters elèctrics i cadires de rodes per visitar Barcelona al seu ritme, gaudint de totes les comoditats que aquesta ciutat ofereix o per portar-los en un creuer.

HOTELS amb entrada accesible per a cadires de rodes i scooters elèctrics.

Si està interessat/a en comprar un scooter elèctric o una cadira de rodes pot visitar-nos en el Passatge Maiol, 1 (al costat de la Sagrada Família) per provar els nostres vehicles sense cap compromís. Abans de venir, si us plau, demani cita en el 690 845 574 (de Dilluns a Diumenge).