Descomptes primavera-estiu a la secció de Venda.

MOLT IMPORTANT: Abans de visitar-nos truqui al 690 845 574 (Podem estar lliurant o recollint material). Atenció telefònica: de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30; Dissabtes de 9:00 a 13:00. Passatge Maiol, 1 Barcelona (MAPA) al costat de la Sagrada Família.

Scooter elèctric plegable model Go-Go Quest de 4 rodes (marca Pride Mobility, USA)

El scooter plegable per als seus viatges

Longitud: 95 cm
Amplada: 48 cm.
Pes màxim de l'usuari: 115 kg
Distància al terra: 6 cm
Autonomia: Fins a 10 km (en pla) amb bateries de Liti totalment carregades.
Velocitat màxima: 6 km/h.
Es plega en només tres senzills passos. Manillar ajustable. Fàcil transport a casa, hotels o aeroports. Pot ser guardat en posició vertical. Frontal articulat per a major estabilitat. Llums posteriors i davanteres.

Preu:

2.444,00 Euros (IVA inclòs) - 7% Descompte = 2.272,92 Euros

Llest per al transport i fàcil plegat, el scooter Go-Go Plegable de 4 rodes és perfecte per a l'estil de vida actiu. Ofereix un gran rendiment dins i fora a una velocitat màxima de 6 km/h i una autonomia aproximada de 8-10 km. És súper portàtil i és un gran estalvi d'espai que s'ajusta a la perfecció dins de qualsevol armari, cantonada, o en el maleter del vehicle. El scooter Go-Go plegable és elegant, amb estil i molt fàcil d'operar, per la qual cosa és l'elecció perfecta els seus viatges.

A Cosmo Scooter estem especialitzats en la marca Pride Mobility (USA) i comptem amb Servei tècnic i mecànic. Aquests scooters tenen 2 anys de garantia.

Consulti disponibilitat per provar aquest vehicle en el 690 84 55 74.

Go-Go Quest
Go-Go Quest
Go-Go Quest
Go-Go Quest
Go-Go Quest
Go-Go Quest
Go-Go Quest
 

IMPORTANT: Punts a tenir en compte abans de comprar un scooter elèctric
1.- Asseguri's que el portal de la seva casa és totalment accessible per a aquest tipus de vehicles per a això no ha d'haver-hi cap graó o com a màxim un de 2 cm d'altura.
2.- Haurà de disposar d'un lloc per guardar el scooter, ja sigui en la porteria o a la seva casa.
3.- Mesurar bé l'ascensor (des de dins i amb les portes tancades) per comprovar que el vehicle cap sense haver de desmuntar-ho. És molt important que pugui entrar i sortir de l'ascensor fàcilment, sense necessitar ajuda d'uns altres, perquè aquests vehicles compleixin la seva funció de donar-li independència i mobilitat.
4.- Tingui un endoll prop d'on guardi el seu scooter per poder-ho carregar fàcilment.
5.- Asseguri's de comprar una marca de scooters que disposi de recanvis i de mecànics en cas de reparacions.