Cosmo Scooter

Venda i Lloguer de scooters elèctrics ortopèdics i cadires de rodes a Barcelona des de 2006

MOLT IMPORTANT: Abans de visitar-nos truqui al 690 845 574 (Podem estar lliurant o recollint material). Atenció telefònica: de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30; Dissabtes de 9:00 a 13:00. Passatge Maiol, 1 Barcelona (MAPA) al costat de la Sagrada Família.

Scooter elèctric model Victory 10 LX de 4 rodes (marca Pride Mobility, USA)

Suspensió davantera i posterior

Longitud: 120 cm
Amplada: 57 cm
Pes màxim de l'usuari: 180 kg
Distància al terra: 6 cm 
Autonomia de fins a 30 km (en pla) amb bateries de 40 Ah totalment carregades.
Velocitat màxima: 10 Km/h

Suspensió davantera i posterior. Manillar delta amb empunyadures envolupants. Indicador de bateria retro-il·luminat. Pneumàtics elegants negres de perfil baix. De llarga durada, els fars d'alta intensitat LED ofereix una il·luminació òptima amb una llum sota el manillar. Seient frontissa de rotació de vuit posicions, lliscadors i peces d'escuma viscoelàstica per a una major comoditat. Compartiment de magatzematge sota el manillar. Pom per a ajust del manillar de fàcil agarri. Fàcil accés al connector del carregador. Auto-connexió d'endavant cap a enrere. Color disponible: Blau.

Pot contractar l'Assegurança d'Assistència del RACC per a scooters.

Circuli amb tranquil·litat sabent que si el seu scooters falla, es queda sense bateria o bé rep un cop estarà cobert per un Servei de recollida i trasllat a domicili o a taller, així com assistència mèdica i jurídica.

Tot això per un preu increïble de 79,00 Euros / any (IVA inclòs).

Truqui al 690 84 55 74 i l'informarem.

A Cosmo Scooter estem especialitzats en la marca Pride Mobility (USA) i comptem amb Servei tècnic i mecànic. Aquests scooters tenen 2 anys de garantia.

Victory 10 LX 4R
Victory 10 LX 4R
Victory 10 LX 4R
Victory 10 LX 4R
Victory 10 LX 4R
Victory 10 LX 4R
 
IMPORTANT: Punts a tenir en compte abans de comprar un scooter elèctric.
1.- Asseguri's que el portal de la seva casa és totalment accessible per a aquest tipus de vehicles per a això no ha d'haver-hi cap graó o com a màxim un de 5 cm d'altura.
2.- Haurà de disposar d'un lloc per guardar el scooter, ja sigui en la porteria o a la seva casa.
3.- Mesurar bé l'ascensor (des de dins i amb les portes tancades) per comprovar que el vehicle cap sense haver de desmuntar-ho. És molt important que pugui entrar i sortir de l'ascensor fàcilment, sense necessitar ajuda d'uns altres, perquè aquests vehicles compleixin la seva funció de donar-li independència i mobilitat.
4.- Tingui un endoll prop d'on guardi el seu scooter per poder-ho carregar fàcilment.
5.- Asseguri's de comprar una marca de scooters que disposi de recanvis i de mecànics en cas de reparacions.