MOLT IMPORTANT: Abans de visitar-nos truqui al 690 845 574 (Podem estar lliurant o recollint material). Atenció telefònica: de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30; Dissabtes de 9:00 a 13:00. Passatge Maiol, 1 Barcelona (MAPA) al costat de la Sagrada Família.

Scooter elèctric model Revo 2.0 de 4 rodes (marca Pride Mobility, USA)

Suspensió i fàcil desmuntatge

Robust i construït per durar, el Revo 2.0 ofereix confiabilitat resistent que espera de scooters de luxe de grandària mitjana. La suspensió Comfort-*Trac (CTS) garanteix una conducció suau i còmoda en terrenys variats. Experimenti el desmuntatge còmode i lleuger per a una portabilitat comparable a la línia Travel Mobility. Gaudeix d'emmagatzematge estàndard sota el seient i velocitats de fins a 8 km/h.

Longitud: 119 cm
Amplària: 53,34 cm
Pes màxim de l'usuari: 170 kg
Autonomia: uns 22 km en pla
Distància al sòl: 6 cm des de reductora
Velocitat màxima: 8 Km/h
Ample del seient: 50 cm
Pes de les bateries: 11 Kg cadascuna (s'extreuen del scooter per separat)

Suspensió davantera i posterior. Disponible en color blau o gris. Manillar ajustable. Llums davantera i posteriors. Port de càrrega USB. Magatzematge sota el seient i cistella davantera.

A Cosmo Scooter estem especialitzats en la marca Pride Mobility (USA) i comptem amb Servei tècnic i mecànic. Aquests scooters tenen 2 anys de garantia.

Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
Scooter Revo 2.0
 
IMPORTANT: Punts a tenir en compte abans de comprar un scooter elèctric.
1.- Asseguri's que el portal de la seva casa és totalment accessible per a aquest tipus de vehicles per a això no ha d'haver-hi cap graó o com a màxim un de 4 cm d'altura.
2.- Haurà de disposar d'un lloc per guardar el scooter, ja sigui en la porteria o a la seva casa.
3.- Mesurar bé l'ascensor (des de dins i amb les portes tancades) per comprovar que el vehicle cap sense haver de desmuntar-ho. És molt important que pugui entrar i sortir de l'ascensor fàcilment, sense necessitar ajuda d'uns altres, perquè aquests vehicles compleixin la seva funció de donar-li independència i mobilitat.
4.- Tingui un endoll prop d'on guardi el seu scooter per poder-ho carregar fàcilment.
5.- Asseguri's de comprar una marca de scooters que disposi de recanvis i de mecànics en cas de reparacions.