Descomptes estiu-tardor a la secció de Venda.

MOLT IMPORTANT: Abans de visitar-nos truqui al 690 845 574 (Podem estar lliurant o recollint material). Atenció telefònica: de Dilluns a Divendres de 9:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30; Dissabtes de 9:00 a 13:00. Passatge Maiol, 1 Barcelona (MAPA) al costat de la Sagrada Família.

Scooter elèctric model Go-Go LX de 3 rodes amb suspensió (marca Pride Mobility, USA)

Suspensió trasera i davantera

Longitud: 101 cm
Amplada: 50 cm.
Pes màxim de l'usuari: 136 kg
Distància al terra: 6 cm
Autonomia: màxim de 20 km (en pla) amb bateries de 18 Ah totalment carregades.
Velocitat màxima: 6,5 km/h.
Fácil desmuntatge que permet la separació en dos parts amb una sola ma. Màxima estabilitat. Rodes "antivuelco". Port del carregador en el manillar i en la caixa de bateries. Inclou 2 jocs de carcasses de colors fàcilment cambiables en vermell i blau. El seu sistema de conducció permet conduir el vehicle amb una sola mà (esquerra o dreta). Lleuger i robust.

Preu:  
1.606,80 Euros (IVA inclòs) - 7% Descompte = 1.494,32 Euros

El scooter Go-Go LX amb CTS (ConfortTrac Suspension) aporta un nou nivell de característiques de rendiment i valor per viatjar. Amb CTS devantera independent i suspensió trasera, estil elegant, fàcil desmuntatge e il·luminació estàndar. És el scooter de viatge amb suspensió més avançat disponible.

Sol·liciti cita en el 690 845 574 (de dilluns a diumenge) per visitar-nos en el nostre local i provar els nostres vehicles. Si vostè no viu a Barcelona consulti'ns l'enviament a la seva ciutat.

Go-Go LX 3R
Go-Go LX 3R
Go-Go LX 3R
Go-Go LX 3R
 

IMPORTANT: Punts a tenir en compte abans de comprar un scooter elèctric.
1.- Asseguri's que el portal de la seva casa és totalment accessible per a aquest tipus de vehicles per a això no ha d'haver-hi cap graó o com a màxim un de 2 cm d'altura.
2.- Haurà de disposar d'un lloc per guardar el scooter, ja sigui en la porteria o a la seva casa.
3.- Mesurar bé l'ascensor (des de dins i amb les portes tancades) per comprovar que el vehicle cap sense haver de desmuntar-ho. És molt important que pugui entrar i sortir de l'ascensor fàcilment, sense necessitar ajuda d'uns altres, perquè aquests vehicles compleixin la seva funció de donar-li independència i mobilitat.
4.- Tingui un endoll prop d'on guardi el seu scooter per poder-ho carregar fàcilment.
5.- Asseguri's de comprar una marca de scooters que disposi de recanvis i de mecànics en cas de reparacions.